Vær med på kurs hos oss og utnytt ditt potensial


Vi tilbyr profesjonelle kurs for alle nivåer - enten du er nylig utdannet ingeniør eller har mange års erfaring i bransjen. Kompetanse har et sentralt fokus og våre kursledere er fagpersoner som kjenner programvareløsningene ut og inn, og gir deg nyttige tips og triks som du kan bruke i din arbeidshverdag. Våre kursledere har høy faglig kompetanse innen sine områder. 

Dersom dere ønsker standard kurs, et spesialtilpasset kurs, at kursleder kommer til dere, eller dersom nettkurs er optimalt har vi et bredt tilbud av løsninger.

Kurslederne våre jobber tett på utvikling, brukerstøtte, og er med i testgrupper - de er med på å forme programvareløsningene våre til det de er i dag og kjenner alle programvareversjoner godt.

 

     Heidi Berg   Jan Erik Hoel

Alle priser er oppgitt ekskl. moms. 

Praktisk informasjon

For å kunne tilby kunder best kvalitet på våre kurs, er kurset tilrettelagt for 1-10 deltakere, avhengig av type kurs. Hver deltaker får tildelt egen arbeidsstasjon med nødvendig programversjon installert og tilhørende kurshefte.

Vi tar forbehold om rett til å avlyse kurset ved for få deltagere senest 14 dager før kursstart. 

Avmelding

Avmelding skal skje skriftlig senest to uker før kursstart. Senere enn dette må halv kursavgift betales. Hele kursavgiften betales hvis avmeldingen kommer senere enn 2 virkedager før kursstart.

Tid og sted

Våre kurs starter kl. 09.00, og holder på til kl. 16.00.

Ved bestilling av klasseromskurs får du inkludert lunsj, pc, og alt kursmateriell.

Vår adresse er:
Leif Tronstads Plass 4, 4. etasje
1337 Sandvika

Våre kurslokaler ligger meget sentralt i Sandvika, kun 100 m. fra buss- og jernbanestasjon. Kjører du bil er det parkeringshus like i nærheten.

Trenger du overnatting?

Nærmerste hotell er
Thon Hotel Oslofjord
Sandviksveien 184, Sandvika
Telefon: +47 67 55 66 00
www.thonhotels.no

Ønsker du å bo i Oslo er det lett å komme seg til Sandvika med både buss og tog.
 Kontakt: 

Siv GrøtnessSiv Grøtness
Kursansvarlig

order.no@trimble.com | telefon: +47 67 81 70 00